I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
BATIK ??
26 June 2011 | 10:01 | 0 BlackWhite
salam stalkers :)
sumpah aku frustt gilee , setengah PC stalkers ta dpt tgk blog aku . sbb ade Warning psl Malware . 
grrr , separ0hh mati aku cari tutorial mcm mne na remove tut0tial nyee . at last !! aku ta dpt sbb aku ta reti lhaa . err , tolong lhaa alia niee . ishh ! what the shitt ?
lastly aku pon pegy lha cari tutorial na buad kek batik . hee , thankss pade auni sbb tolong aku .
pastu aku buad lha then , mse tgh didih kn acuan nyee aku pegy lha basoh mangkok ! perghh bau hangus lha doll . ishh ! aku kacau-2 smpy sebati then aku tutop lha api nyee . 
lepas tuu , aku letak lha bisk0t mariee . hoho ! aku pgg then aku na patah kn , pastu trpecah kn . punye kelam kabot pastu gadogado jee lhaa . (maklumlha buad s0rang-2 lha kate kan) haha ! 
now aku tgh sejuk kn die kat peti sejuk . heee , aku belom potong agyy lha . na biar keras dlu . still lembik-2 lha syg ! ishh so now korang na tgk ta KEK BATIK nyee ? hoho !
 kayy , da siap da ! haha . jadi pon .
haha ! nie saje yg bole aku tunjok kn . sbb aku potong ganas sgt , so ta jadi lha bentuk nye . HAHA ! ade aku kesahh ? act , aku just buad utk azrai . huhu , daaa


Older Post | Newer Post