I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Cameron Highlands !
11 June 2011 | 11:37 | 0 BlackWhite
salam ;)

aku baru je terkedek-2 na update blog ! hee , sumpah aku malas sebenar nye . but , na cite lha jugak .
serios aku mabok mase dalam bas tu . HAHA , tapi ta muntah-2 pon ! lastly mase balek (turon cameron) aku da muntah dalam 3 plastik an ? eeeuuuwww ! >.< 
time sampai je pegy kat ladang teh . waaa , best gilaa . *ta de lha best sanad ! HAHA . round-2 then snap pic :) photographer nye Auni , Pey dgn Ain . huh . 
pastu , kiteorang pegy straberi farm . errrghh ! nikmat gilaa dapat makan Strawberi cicah dgn Hot Chocolate <3 
then , check in hotel . aku 1 bilex dgn Anissuraya , Pey , Auni , Aten , Ain n Nadia . HAHA . gilaa betol ! sumpah mmg klaka + happening + sad + seram ! HAHA . mcm-2 feeling ade tao !
aku rase bilek kiteorang pleng memekak <3 .
then , mase malam tu . Gebek kluar dgn Aten . Nadia dgn Safwan . n Ain dgn cegu . so , dalam bilek tu cume ade Auni , Pey , Anis dgn aku . dowg asik bebual dalam fon je . aku je mcm orang sewel haha .
HAH ! why Pey + Auni asik on the fon je ? sbb time tu besday Auni ! HEHE . hepy besday sayang ;') da tue kao , my sister . HAHA


Lastly time dkad KL . pegy KLCC n singgah kat AQUARIA . wow ! Pening aku . HAHA .
best tu memang best . but kami suda penad . errr . so snap pic dgn muke yg ta ikhlas utk Smile =)
then , balek . huh ! penad-2 .

*kesian dkat Ain sbb Black Olympus die hilang . emm , kiteorang sad sanad . peeps ! sape yg hilang kan , haros lha ganti sbb tu salah kao bukan KAMI ! geram tao ta ? then , da buad salah tu ta mao ngaku . err , mintak simpati kat boyfie kao plax ! suro lha die ganti . hah ! lasty time kao turon tu , kao da tumpah kat air kat tempat Mierot n the geng kao ta mintak maaf n teros balex mcm tu je ! OMG . kao siall dohh ! sumpah kesian kat diorang . Miejot na tido pon ta lena . LEKIT-2 !!

btw , pegy holidays dgn kawan memang best . membuad kan kiteorang rapat n baek . ;) thanks cegu <3
then na mintak maaf kat Pey , Aten n Auni sbb bile aku penad + mual aku jd temper . but , trust me aku ta de niat pon na mara korang :)


Older Post | Newer Post