I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Puasee :)
23 June 2011 | 10:22 | 0 BlackWhite
salam kpd semue yg sdg bace entry niee .
today aku puase .. hee ! puase sunat + ganti . kayy , sepatod nyee aku happy kan ? but , today hari aku mendong lha . huh ! aku ta tao lha knpe dgn aku ea ?
emm , knpe kite perlu jage hato orang yg selalu sket kn aty kite ?
ta kire lha , kawan atao kekasih . semue orang pker aku nie kasar lha , mulod laser lha , ta pker perasaan orang lha . but kadang-2 korang ta pnh ke pker yg slame nie korang ade sket kn aty aku kee , bebel-2 dgn aku kee , or sengaje buad something yg pasti nye aku ta suke . emm maybee ayad aku mcm keling kan ? kayy , aku pon ta tao nape . but , klaw lha ta suke aku mara , jgn lha SHOW OFF ape yg korang ta suke tu depan aku kayy ? aku nyirap jee . 

heyy , aku ade dengar lagu baru . Zilivia band - Setia . title yg membuad kn aku trinad someone . yaa , bab kat Pey (maen jiwa) hehe . korang dgr lha kay ? emm byee



Older Post | Newer Post