I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
selamat hari jumaat !
24 June 2011 | 09:39 | 0 BlackWhite
salam stalkers yg disayangai . (acehh !)
okay , ary nie pagipagi aku dah on9 . act , aku na pegy hoki but pker-2 blek aku nie dah lha dax luar . ishh ! dorg semue dax ostel kan ? emm it's okay lha aliaa . hee . 
okay , stop citee pasal tu . ary nie aku asik dgr lagu jee . hehe , na maen jiwe dohh ! HAHA . 
whatever ==' 
ehh semalam , ade lha sorg gurl nie hangen dgn aku . sumpah die pon hangen dgn aku . errr ! ta paham akuu .
die         : wey , alia da brubah kan ?
kwn aku : emm , mungkin die mara kao sbb tettt tu kott
die         : ehh pehal plax ? so what ? tett tu bukan boyfie die . na mara-2 plax ! die ta de hak kay ?
kwn aku : entahh

kayy , act aku hangen dgn kao bukan sbb diee . kao gilaa ea aku mara kao psl laki yg curang tu ? OMG soryy kayy ? agy pon , aku ta interest pon dgn die haha !

problem is , kao yg brubah syg . err banyak gilee . aku rse EVERYTHING kott ? kay , malam tadi aku text die . sumpah klaw kao BAHGIE dgn die aku pon ta mao kcaw lhaa , then pehal die ckp thanks kat kao plax ? nmpk sgt die bukan na kat kao pon dohh ! agy pon kao ade boyy kan ? wey , klaw die betol-2 syg kan kao die ta akan text aku then ckp *i ttp syg u k..kalu kte bestie ley kn u?* omg , aku ta na bestie dgn jantan sosial mcm die tu kayy ? dohh , aku ta suke kao kawan dgn die sbb die tu laki paling CB yg pnh aku kenall . errr ! dohh , sory sgt-2 klaw nie buad kn kao sket aty . sory sgt-2 ! emm but klaw kao ta pcye , kao bley tgk text aku dgn die lha . hope sgt kao sedar !


Older Post | Newer Post