I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Gudmorning korang !
03 July 2011 | 10:56 | 0 BlackWhite
salam stalkers :) 
malam tadi rumah aku ade kenduri tahlil . hehe . but sepanjang dorang rewang , aku ta tolong pon ! malas dhoo .
then , aku pakai baju warne hitam dgn kain songket :) waa ! so aku malas lha pkai tudong . tetibe bile dah rmy-2 aku segan plax ! -.- so , just pkay tudong syria je lha ! HAHA . kay , mase dorang tgh makan tu . aku hidang-2 kan lha kat bawah tu . aku tuang-2 air , bagi-2 lauk , cedok-2 nasi . waahh alia ! haha . then ade mamat ensem niee . entah bape tahh age die *cehh ! kazen sndiri ta kenal ! * haha ! bukan pee , dorang kzen jaohh lhaa . mane aku kenal wokk ! err . then , kesian plax aku tgk kat die sbb die asik bangon dudok bangon dudok jee . tu lha sape suro dudok kat tempat orang jalan ngekss ! haha . lepas tu mak die suro aku amek air utk family die sbb aku lupe ! *aishh ape punye anak dare lha* HAHA !then mak die pegang kan lha pinggan anak die tuhh . err manje betol ! aku plax kesian kat mak die . sbb anak die pemalas gilaa ! errr . okay , naseb kao ensem dhoo ! haha . *dengan rajen nye aku pon amek lha pinggan anak die tuhh sbb na bagy !* OMG ! malu gilee sbb mak die ckp :
makcik : ta payah lha dex , biar die amek sndiri .
aku      : ehh ta ape , kesian kat makcik pgg pinggan die . -,-
die       : sory-2 ta ape . biar saye amek sndry . *sambil seny0m-2
err ! malu dhoo . rajen ta bertempat . errr malu tahap gaban ! ahhh . then , aku teros pegy kluar . HAHA .
malu dhoo ! bayang kn lha rmy orang tgk kay ? haha , awesome
pastu kemas-2 lha . dahh kol 1 pagy baru semue dah balek .then , breng lha kat katel aku dgn bantal biy :) *bile lha biy na amek emm* hehe . inad kn na text dgn Azrai tp aku ta de kdt plax . emm almost 1week ta text . hopee sgt die still sayang aku . hope so :') 
kay byee !


Older Post | Newer Post