I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
SHR ♥
29 August 2011 | 12:23 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum :D
Hari nihh saye buad Entry psl Selamat Hari Raya .
Gambar diatas , bukan saye yang buad oke ? /Amekk kat Google je\
Saye , Alia Syafinaz ingin meminta maaf dry hujong rambut hingga hujong kaki .
Mungkin , korang ade sakitt hati dgn aku .
maybe aku ade buad korang kecik hati dgn sengaje atau pon tak sengaje .
Mesti korang dah ade kat kampong ritee ?
wawahh ! untong lha . 
Saye stay dgn nenek saye , so family semue datang kat sini lha .
wahh ! meriahh lhaa :D
Bulan puase nihh , saye tak maen mercon or bunge api tao !
takott lha XD
Setiap kali Akhir Ramadhan , mesti korang ade pengalaman rite ?
kayy , aku pon =')
Ramai Sedare yang telah pergi tinggalkan dunia nihh .
Sedihh memang sedihh tp Tuhan lebihh sayang kan mereka .

kay ! kuehh raye da siap belom nihh ?
ofcos lha dahh . baju raye bape pasang ?
Rumah dah kemas ?
So , dah ade plan belom na raye kat mane ?

Suke , suke gaxx but jangan lupe orang yang sedang bersedihh .
Esokk raye dahh .
kejap jee .
kayy , tak tao na ckp ape lagi .
seriusly , aku tak sabar na raye .
kehadapan semue umatt islam :
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN :D


Older Post | Newer Post