I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Terhenti Disitu ):
27 September 2011 | 08:51 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum..
malam tadi , Azrai lepaskan aku .
Atas sebab-2 tertentu..
hmm , korang jgn salah paham..
It's not his fault or mine..
we're deciced..
hmm , our fault maybee..
act , ktorang ta gado pon..
ta ade yang curang pon..
ta ade jodoh maybe..
btw , die laki yang paling sweet dgn care pelik yang penah aku rapat..
comel kan ? hmm , aku ta sedihh and aku ta mara..
tapi aku happy bila tgk die happy..
aku tao die sayang aku and aku tao aku lagi sayang die..
hmm , kay . korang bace nih !
die 18 and aku 14 .
umo die setaraf akak aku yang  pertama..
and atas abang aku yang kedue . hmm..
ta semue yang kite na akan dapat ritee ?
maybe ade kebaikan nye jugak .
couple tu kan haram . #zina hati.
/acehh\ !!! 
haha . kay kay , korang jangan mara kay ! haha
ta tao na cakap ape lagi ..


Hah ! semalam aku ta datang sekolah :Dna tao kenape ? hmm muntah-2 pening kepale . sakitt perutt .bila cekk je . doktor ckp aku gastrik .hmm , sabor je lha .now aku ta ley mogok-2 makan lagii .aku ta ley makan lewat lagi .hmm , okey ta ape .ta kesa pon lhaa .

kbaii !


Older Post | Newer Post