I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Aku dah agak dahh !!
21 October 2011 | 23:09 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum !
nak tao kenape title aku macam tu ?
Hmm aku dah putos dengan Taufiq kott ?
then , aku nampak die married dgn pempuan nih .
kay , aku tak kenal pon . and aku tak mara and tak jeles .
aku dah agak dah lelaki ini player . dari ayat aku dah tao .
tak batak lha dengan laki tu . hmm , aku still sayang azrai mehh .
tadi nadia cakap dengan aku , yang die nampak erin tergedik-2 dengan azrai . grr --'
Tolong lha wahai Erin , jangan kacau Azrai . 
Die tu sayang aku sorang jekk . #hikhikhik /gilaa perasan\
ade aku kesahh ? hmm , now da cuti .
nak buat ape yee ? 
bosan lhaa ! -00- .


Older Post | Newer Post