I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Boleh Tak ?
15 October 2011 | 15:36 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum Stalker yang cute lagii hensem ~
Tadi aku pegi kedai baju . Window Shopping je , 
Ohhmaii ! Ade blouse ni superb cantikk , huh . 
cantikk sgt plusplusshh . grrr , then ade dress nih . aww ! so sweett . 
Boleh ta aku na pakai dress tu dengan pashimina ?? hehe .
cantikk sgt dehh ! terujee weyh .
haduhaii , na beli but ta sempat . hmm --'
Ahh lupekan lha .

Nak tao tak kenape Title kali ni BOLEH TAK ?
Sebab nyee , aku dah janji dengan shafiq nak pergi CS lepas exam .
haduhh , aku rase macam malass je . tapi die kan kawan tercomell aku !
atototott , persoalan nyee . Boleh ke tak aku nak keluar dengan die .
Dokk ! aku takot kalau ade orang salah faham .
Aku tak percaye ade orang cakap aku nih Playerr ? huh !
aku ni bukan jenis yang macam tu okey ?
Aku dengan Taufiq tu tak couple pon and aku clash dengan Azrai sbb ade masalah pribadi . Tak ade jodoh ritee ?
hmm and aku tak berniat pon nak main kan perasaan Shafiq , he is too good for me .
bagi aku , lelaki yang baik hanye lha untuk perempuan yang baikk .
tak dinafikan aku na BF yang baikk , romentik , sweet , handsome , and pandai .
Tapi malas lha na cari . Boleh tak aku nak BF macam tu ?
maybe belom tibe masenye untuk aku couple . Hati aku still tak boleh lupekan Azrai .
Dah lha . buad sedihh je story nih !

Ehh beforee lupe , aku na pesan kat dress and blouse tu yang dorang akan jadi milik aku !!! haha , ILYFDM~ Muahh muahh muahhhhh !!!!!!!!! :-*


Older Post | Newer Post