I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Cepatt lha !!
23 October 2011 | 12:55 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum ~
Hmm , next week exam last year .
but aku tak tengok buku pon .
duhaii , kemalasan melandee (;
if nak dudok kelas first tahun depan kena study rerajin .
if dudok kelas hujong , mesti susah nak fokes study .
next year exam PMR .
atotottt , aku tak nak pindah sekolah ;'(
aku nak stay kat SDPB .
haishh ! alia , cepat lha study .
wakee up !!!!!!!
da macam orang gilaa da aku ni .
haha ! lappy asik panas je .
rase macam nak meletup tao tak ?
terlalu lama bukak .
bontot aku pon dah kebass dudok kat kerusi jati ni .
haha ! telinge pon da panas sebab kena bebel .
huhu~ esok aku ade kelas BI .
aku pelik kenape budax kelas aku tak suke ?
bagi aku , bagoss lha if ade kelas .
sebab , kalau kat rumah pon dorang bukan study pon .
maklumlha kelas last ~ hahaha !
#aib kan diri sendiri ?
tak lha , aku rendah diri je .
aku tak pandai mane pon . 
kbaii !



Older Post | Newer Post