I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Ditinggal !
22 October 2011 | 12:51 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum..
Pagi ni aku bangon awal siket . huhu !
pukul 7.40 pagi .
tu pon sebab aku mimpi hantu . 
wahh ! sherammniih . 
aku mimpi aku kat hutan pegi jungle trekking then 
aku kena sampuk dengan pontianak .
haha ! menyanyahh je .
aku tersedar then tengok rumah aku sunyi je .
aku keluar dari bilik tengok gelap je suasana /dramaqueen\
pastu , cek-2 aku kena tinggal dengan my mom and sys .
abang aku opcoz lha tak ade . 
dah tentu die pegi kursus math kat sekolah .
hmm , tengok bawah tudung saji tak ade breakfast pon !
ape lagi , breakfast facebook je lha . #hikhik
sampai sekarang /12.50\ aku tak makan lagii tao .
dah berdansa dah perut aku .
okey , belom mandi lagi ni . 
so , kena lha mandi . even tak ade sape nak cium pon .
aku still nak mewangikan diri . HOHO ! /merepek sehh\
okey lhaa , aku rase korang pon dah penat sampai tenat bace entry 
aku yang boring + not interesting ni .
kbaii !



Older Post | Newer Post