I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
ILY ^^
14 October 2011 | 10:17 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum.....
Semalam Hari yang amat-2 dan teramat bestt bagi aku .
Sebab , semalam aku dapat rasakan ramai sayangkan aku #hikhik .
Firstly , mase kat sekolah . Main true and dare . dorang suruh buat MUKE IKAN DALAM FREEZER kat depan kelass . pastu , aku terpakse lhaa buat . dengan muke gelak-2 aku buat lhaa . then , tak sangke 1kelas tengokk . ohhshitt ! lagi-2 Mr.G tgk . omaiiiighucyy , malu okey !! 

Secondly time PJ , main tali skipping .
then , Zaty ikat aku difollow oleh ijatt aten nisak syu and the gengss .
ade ke patod dorang ikatt aku katt tiang lampu ? grrr -00-
lepas aku bukak ikatan tu , aku  kejar lha zaty .
tak perasan nisak trek seluar aku . haaa kao ! kang ni makan diee . jatoh terduduk siall !
pehh , da jatoh tersentapp . shitt ! retakk ass aku .
pastu , zaty cakap . #alia salu buli kitee , now kite buli die jomm ! 
ohh no !!!!!!!! ambil kao , kne tarik tudong .
kne tarik boobs , macam-2 lhaa . then aku bangon , kne tarik lagi seluar .
terjatoh lagi , aten suro bangon sbb nampak panty . pehh !
aku bangon , ingat nak betolkan . haa , tu makan diee . kne tarik sampai habiss .
ohh shiitt ! emang malu gylaa dohh . haa , menanes aku katt situ . jahat lha korang .
Zaty paling kejam , die seret badan aku kat tarr .
calar betoll badan aku . pehh dalam seluar ade pasirr .
korang tao ta korang kawan paling pailang and siall ?!!!
kosong-2 kann ? aku jahat macam tu kee kat korang ? soryy , btw aku sayang korang . hmm
nasibb semue mintak maaf kat aku . finee aku paham korang sayang kan aku kan ? #terharuu ;'D

Thirdly , bile balik sekolah aku on the phone dengan Taufiq . #hikhikk . 
Tapi aku merajukk dgn diee . ade lha sebab-2 tertentu . 
then die pujukk . huhu~ u are so sweet frends !!!!!!!!

Lastly , Azraii . Hmm , aku explain at die yang sebenar nye aku dengan Taufiq tu FAKE .
acehh ! ye lhaa , sape lha na aku yang tak comel lagi tak cantik nihh ?
hmm , perangan Taufiq kan macam Azrai . so , macam mane aku nak lupekan kao wahai Azrai Ruzaini !
hehe . pastu dah okey dengan Azrai . Die send picturee . nak tengokk ? kejapp aku uploadd .
Loadingggggggggg~~
Tengok lha betape Macho nye diee , 
awww ! aww ! melting~
#hikhokk . okeyy , then aku tanyee die .
Alia : Azrai , You rase I suke tengok You kat bahagian mane ?
Azrai : Hmm , Muncung kott ?
Alia : haha ! salahh , I suke tengok bahagian matee . Mase You pandang I , You akan membuatkan mase terhenti seketika supaya I dapat merasakan betape sayangnyee You pade I . I tak pernah rase macam tu sebelum ni , even You menafikan tapi I tao You sayang I .#hehe , I tak kesah You nak cakap ape . And I tak kesah ape orang cakap sebab I pon sayang You even You bukan milik I Azraii 
okeyy , aku tak kesah ape korang nak cakap .
hmm , Aku rasekan Azrai dengan Taufiq ni orang yang same 


Older Post | Newer Post