I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
It is A weird dreamss !
17 October 2011 | 11:27 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum Stalkerss ,
hari ni aku tak tao lha aku happy ke takk .
hmm , semalam Taufiq ajak couple .
aku ta tao nak cakap ape . but aku still terime .
okay , sebelom tu aku ajak azrai couple balikk .
mesti korang ingat aku ni tak reti malu ritee ?
Aku tak tao lha kenape aku sayang Azrai sangat-2 .
Hmm , aku tao Azrai and Taufiq tak akan bace blog aku .
dorang bukan tak tao tapi , maybe dorang malas .
tak kesah lha . kayy , macam aku selalu cakap .
Azrai dengan Taufiq tu macam orang yang sama jee ,
hmm . makin sedihh aku .
tiap-2 malam aku menangiss .
aku memang gembeng . terokk kan ? nangiss bukan dapat ape-2 pon .
aku meraung sekali pon , Azrai tak akan balik pada aku .
Hmm , jiwang nyee aku ? haduhai . even aku tao die tak kan balik pada aku ,
tapi , aku still menangiss and berharap pada die .
now aku dah jadi GF orang , aku pon tak nak Taufiq sedihh .
Aku penah rase , betape sakitt nye hati bile orang yang kite sayang maenkan perasaan kite
and tinggalkan kite sendirian . hmm sakit sangat-2 !
now , aku tak kan buat Taufiq rase macam ape yang aku rase
aku pon harap yang Taufiq faham perasaan aku .
hmm aku takot die tinggalkan aku macam mane Azrai tinggalkan aku .
okey lha , nak pegi sekolah ni . kbyeeeeee !

17 Oktober 2011 @ 00:15 a.m
tarikh aku dilamar oleh diee 

 someone please pray for my and our happiness . Doa kalian amat bermakne buat saye ;'D


Older Post | Newer Post