I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Wujud ke Penawar atau Jampi Melupakan Seseorang ?
28 October 2011 | 18:08 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum 
Title kali ini agak pelik dibace . haha ! bagi aku tidak kott sebab aku memang suke berangan and aku penah dengar story dari kawan aku . die bace komik Jepun ;)) okey , wujud ke tidak ea Penawar atau Jampi untuk melupekan seseorang yang kite sayang , cinte atau benci ? kalau lah ade , aku nak boleh tak ? nak cari tutorial buat jampi melupekan seseorang . 


Kenape aku buat title tu ea ? hehe , cukuplah aku adore kat someone ini . hmm , sayang sangat-2 kat die but die tak beri ape-2 response pon . penat lah menunggu , aku text or call pon dah tak angkat . aku rase macam aku ni ganggu hidup die pulak . It's time for leave him ;') memang berat sangat hati aku . walau ape pun aku still ade dibelakang die kalau-2 die nak aku kembali pade die . huh ! #drama petang-2 lah pulak ~


Tak ade kaedah lain ke nak lupe kan die ? Kenape mesti cari Jampi jugak ? okey , bukan aku tak usaha . hendak seribu dalih tak nak seribu daya . dah usaha dah tapi still tak ley lupekan die . selalu nye lame-2 aku dah tak suke dah ex aku . dah maki-2 teruk dah belakang dorang . haha ! #memang tak matured bagi PMR candidate 2011 macam aku . So , Alia dah tak buat lagii sayang ! haha .

Bukan aku tak cari BF baru tapi aku dah bosan lah couple . By the way aku bukan cantikk pon , sob-3 . 
Susah nak cari laki yang betul-2 ikhlas dengan kite sekarang ini . Kan bagus kalau dapat laki yang Baik , Kacak , Budiman , Bijak , Kaye , Romentik and Terime kite seade nye . Kalau dah ciri-2 macam tu , ofcourse lha die respect kite sebagai perempuan kan ?


Ehh ehh aku dah lari topik ni . haha ! Bagi pendapat korang , antare Penawar (ubat) vs Jampi korang pilih yang mane untuk lupekan seseorang ? ataupun , korang ade care untuk lupekan seseorang tu . share lhaa dengan aku . Haa , Penawar ke Jampi ke Racun ke yang penting jangan lupe mintak tolong daripada DIA yang tentukan segale-2 nye .

*p/s : jangan percaye sangat pade kisah dongeng atau perkare yang mensyirikkan Allah . Astargfirullahalazim~  ^^'


Older Post | Newer Post