I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
The Picture I Love The Most ♥
26 October 2011 | 11:31 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum ;D
Hari ni aku upload picture aku yang ni . haha~
even title die The Picture I Love The Most
but  tak lha suke sangat .
over dokk picture ni . haha !
yang kat kepale aku tu bukan nye yang budak-2 selalu pakai .
but skarf je . haha ! sewel ritee ?
okeyy , tengok picture ni pulak !
yang ini picture aku kat sekolah . hari Isnin <3
cube teka siapekah yang ade didalam mp9 aku tu ?
huhu . ofcoz lha Mr.Azrai . haha , aku rindu die lha :D
mase ni ade English Class . Teacher Melina yang buat .
atotottt , die comel sangat ! die baik okey ?
dalam banyak-2 cikgu yang anti + menyampah dengan aku ,
die lha cikgu yang still baik dengan aku . 
haha~
kayy , ni yang aku sayang ;D
haha ! ni kat toilet . haha , kapukk .
bandar kampung jeaa . huhu~
yang purple tu aten , tengah tu aku and lastly Auni .
but sayang sangat sebab tak ade Pey . 
Erghh ! I Miss you Pey :)) 
Die pegi jejalan kott , biase lha cuti sekola die selalu kuar dengan family
kiteorang bukan tak nak ajak kao sayang but kiteorang tak
nak ganggu mase kao . huhu ;)
yang ni paling aku suke . time ni kat KLCC ,
aku dengan Pey . Bestie ever after <3 
aku sayang bitchy ni sesangat !
OMG , die cantik okey ?
aku suke dressed up die . 
Smart ! die elegent and baik hati .
die kawan terbaikk aku .
antare Auni , Aten dengan Pey .
Pey ni paling rapat dengan mak aku .
Even die tak selalu jumpe mak aku , tapi attitude die macam aku .
manje dengan mak aku . haha~
okey , tak mao lebih-2 . nanti Auni dengan Aten jeless . huhu~
kbaiii



Older Post | Newer Post