I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Single and waitting ~
07 October 2011 | 22:49 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum Stalkers yang tak jemu blogwalking kat sini :D
Mase 5 OKTOBER 2011 tu annevarsary aku dgn si TETTT ..
#tu pon kalau still bersame :'(
hm , kay aku dah single .
aku ta na and ta akan terime siape-2 lagi dalam hidop aku .
sorii if ade yang kecik hati .
bab kate Ustad , tunggu orang yang boleh bukak pintu hati aku <3
hehe , kay . 
If korang na tao , hari tu aku mimpi 
Aku tepon Azrai sbb na lamar die jadi BF aku balik .
then aku cakap , ta sweet lha mcm nih .
pastu aku datang tempat die .
aku ckp , aku cintekan die lagii .
then die ckp /sorii , I dah ade kekasih baru\
hmm sumpah aku teros sakit dade . then aku teros text die .
okey dahh ! but aku rase ta perlu kott stress sgt .
but hari ni emang aku stress !
ta sangke akak aku buat status mcm nih !!
October 2Alia IzatySeronok ke clash huh?! Eeeerr sial lha puihh! G mampos lha..tak yah nak sori sgt lha..da clash pastu ckp aq da bujang..ko pk ko market sgt..stakat kat super market tu tak pyh ar..ko jgn dekat ngan alia lg phm!aq tak ingin ko jd adik ipar aq TAU!!! bodoh.(tak sangke aq cakap nie..)
haduhh ! patod lha azrai mcm pelik jee .
hmm kesian you sayang . hikhokkk !
kayy dahh . 
aku na cakap yang aku rindu PEY ^^
hmm , lupekan .
act , gambar kat atas tu ade meaning .
maksod yang tersiratt dalam RAJAH diatas ialah :
Alia Sajea a.k.a Alia Syafinaz mengumumkan bahawesenyee .
Beliau telah berjanji ingin menunggu Prince Charming nye yang bername
Mohd Azrai Ruzaini pade tarikh 10Oktober2011 .
Mukhtamadd  

To : Shafiq Haikal , I mintak maaf . I mmg ta boleh terime youu .
I bukan ta sayang you , tp sayang I untuk you cume mcm bestie .
Btw , You mmg terbaekk ! Bestiee is still Bestiee #bab kate Shabbie Yana :D

okbaii !


Older Post | Newer Post