I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Sukeee~
08 October 2011 | 21:07 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum Sayang #hikhikk
Hari ni Miss Alia nak story ni . Alia ade join group Bloggers ni . Then , Alia budax-2 dalam group tu surohh lha Follow sana , follow sini termasuk lha Si Alia Sajea nih . hehe mcm-2 blog aku bukak .
pehh sumpah banyak yang cantik-2 . hehe , ade yang hott story and banyak interesting story .
Sumpahh sukee .

Hmm , aku rindu lha katt Auni , Pey and Aten . Sumpah aku rindu katt korang .
Time kite tido same-2 ! gelax sesame , gadoh sesam #hikhik comel sangat ! then kite dah jarang gadoh , emang bestt . huhu , now kite dah ta ade ape-2 halangan dah . Cume pey jek lain kelas dari kiteorang .
Hmm jaohh sangat kelas kite . Time solat pon da jarang jumpe , rehatt pon da ta saing . hmm
aku rindu na makan aiskrim dgn Pey . huhu ! She was so sweet ♥ hmm bile lha kite na dating lagi eak Auni , Aten and Pey ? huhuhu


Okey lha na tidoo nih . bubyeee !


P/s : I want You back Biee ! Hmm , na BF baru . :'(( huh ! aku memang sayang diee , tp cinta tak harus memiliki :'D


Older Post | Newer Post