I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
7 perangai awak yg saye benci
16 November 2011 | 13:47 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum Stalkers..
kali ni aku buat entry pasal 11 perangai lelaki yang buat aku benci..
lately aku stress pasal laki ni.. grrr ! semak tao tak.. kusut betul.. erghh !!
-
-
-
-
-
-
-
-
1 : Suka mendesak..
-contohnya , kalau kao suruh aku angkat kol kao semate-2 nak dgr kao membebel
then aku cakap aku tak nak . pastu kao buat something yang buat aku rase OMG kesian nye kat kao..
menyirap okey ? shittt boy..

2 : Tak matang..
-contohnya , kao buat something yang menunjukkan kebodohan kao tu..
jika cinta ditolak , kao membuat sesuatu yang membuat benci aku terhadap kao membuak-2.. same je yang diatas tu..

3 : Over..
-contohnya , first time date kao punye dress up macam nak pegi KLCC atau lebih best 
majlis AIM ke-18 tu.. ehh ! geli dohh aku tengok kao.. sumpah !
just relax and simple je.. tapi tak terlalu simple.. biase-2 je..
aku tao la baju kao tu mahal tapi kao dress up macam tu nampak murah doh !
jadi la lelaki yang mahal sikit..

4 : Membuat kejutan yang bodoh..
-contohnya bila dah putus , anggap la da putus.. gadis da ta mao cinta kamu lagi..
tak payah la nak texting panjang-2 sampai 3-4 page.. kononnya nak buat gadis tu terase OMG sayang nye kao kat aku.. erghh ! meluat gila.. then tak yah nak buat status 
aku tunggu kao sampai aku mampus dear.. aku sanggup buat ape saje demi kao.. 
lautan api pun sanggup ku redah.. hello ? kalau berani sangat pegi la nerake sane !

5 : Pemalu..
Okey terase pelik kan lelaki zaman sekarang ade yang malu lagi ?
aku tak nafikan lelaki yang pemalu ni baik.. tapi malu tu biar bertempat..
omagod ! bile on the phone and texting kao punye romentik sweet sgt !
tapi depan-2.. erghh ! sebelah-2 pun nak text.. bila da balik kao cakap
awak yang tak tegur saye tadi.. awak cantik sangat.. saye malu nak tegur..
erghh ! kao bodoh ke ape bodoh ? grrr..

6 : bajet tao semua nya..
hmm , benda ni aku tak pasti ye ke tak tapi yang pasti aku selalu jumpe laki macam ni..
kadang perempuan badmood and nak dimanje kan or nak bersendirian..
tapi kalau lelaki tu betul-2 sayangkan si gadis , mesti la dari ayat die da tao kan ?
betul tak ? maaf kalau ayat aku macam keling..

7 : tak memahami..
contoh nye kalau si gadis cakap saye tak ade mood..
then laki plax tak paham , die pegi terus menerus call and text . rimas nye ..
-
-
-
-
-
-
-
-
okey , alia mintak maaf kalau kenyataan yang diatas ni tak betul..
semue orang berbeza pendapat rite ? ni pendapat alia.. sepatut nye banyak lagi..
tapi ni dulu la ye ? kbai :D



Older Post | Newer Post