I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Aku sedih , kao kesah ?
18 November 2011 | 22:20 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum .
Lately aku memang tak happy.. Okay , pukul empat pagi Shafiq 
excident.. kesian nye.. harap Shafiq baik-2 saje.. moge Allah lindungi Shafiq..
Tadi aku tengok status DIA..sumpah da lame tak stalk wall DIA..
jari aku mule meng-klik name DIA.. hmm rindu nye aku kat DIA..
chopp ! DIA tu sape ? hmm , he was mine . but now he had owned by a girl..
now kalau aku call DIA , mesti DIA akan matikan.. tak ape la , maybe DIA da bencikan aku..
aku nak text tapi aku tao DIA takkan balas.. hmm sejak tu , aku tak pernah jejakkan kaki
kat tempat DIA kerja.. Ego nye aku , aku susah nak  lepaskan DIA pergi...
Tadi , aku terdengar kat Hot.fm segment Panas-2 hot-2 tu..
 suare nye tu sebiji macam DIA..
suare tu cerite tentang exgirl die yang tak berhenti ganggu die..
kalau la betul tu DIA , did he really mean that i disturb his life ?
ohmaigod.. aku betul-2 ganggu DIA ke ? 
hmm , bile la aku nak jumpe orang yang betul-2 aku sayang and akan jage aku ?
I hope one day I have a romentic lover who is adore me whole his soul :D
btw , ni baru balik dari shopping and dinner.. hikhokk !
lega sikit hati ni..

p/s : do not bob up and down the old story.. seriusly , i was accidentally
to do that.. i am so sorry.. It's my mistake for believe him..
aku benci kao Asip Quest !



Older Post | Newer Post