I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Hugging You Babe ♥
21 November 2011 | 14:04 | 0 BlackWhite
Hello Sayang ! Haha 
Okay , Alia tak gilaa okay ? So , dont say me Madgirl :D
Siape nak tao kenape Title hari ni "Hugging You Babe" ?
wahh ! ramai nye angguk , terharu mak okay .
Title kali ini jiwang macam tu sebab Alia rindu kat someone 
sampai terbawak ke mimpi . trolololo , how so sweet ?
Setiap malam , Alia akan peluk bantal strawberri yang Alia beli kat Cameron Highland ni .
Hmm , actually Alia nak bagi kat Exboyprengg Alia . Tapi tak sempat , tak ade 
jodoh la kate kan ? haihh ! sokay , tak ape .
Alia tak kesah pun . Bile Alia peluk bantal tu , Alia rase lepas rindu 
kat die tao :] by the way , Alia dah tak ade perasaan pun kat die . Perasaan Alia same macam
lepas putus dgn Penyu dlu . weeeeweeee ! Alia rase Exboypreng Alia tu macam abang-2 je .
Al-maklumlah umur die pun same macam My First Born Sister , Eighteen years .
Huh ! memang susah nak lupekan orang yang paling kite sayang kan ? sampai masuk
hospital . haha ! After day to days and week to weeks , there is no more tears to flow .
dah tak boleh nangis lagi , bab kat orang air mate dah kering . that's mean , Alia dah boleh
terime kehilangan die . Memang la tengok wall die tu sakit mate sakit hati . Hmm , die pun
dah jumpe kekasih baru . tak ape tak ape , I already have Muhammad Shafiq Haikal .
hikhokkk ! sebelum ni die la bestie aku dunie akhirat , tak sangke boleh couple :D
haihhh , tak harap pun kekal . cume harap akan berakhir dgn bahagie same ade 
kekal atau berpisah . tak kesah la , semua yang jadi kan ade hikmah nye .
btw , Alia rase Alia sesuai untuk Shafiq . haha ! ayat skema gile boleh tak ?
kalau ade yang rase Alia ni over . Alia tak kesah , okay ? 
I'm statisfied now :] kbai



Older Post | Newer Post