I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Ehh die ni ?
09 November 2011 | 08:05 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum :)
Hmm , hari tu aku ade walling walling dengan someone ni..
tetibe die mintak relationship request..
disebabkan aku bosan , so sengaje la..
lagi pun fake je kan.. tapi , die ni pelik gilaa..
baru je kenal.. aku tak ade nombor phone die pun okey !
tak pasal nak bersayang-2 kat aku pulak.. ishh ! gilaa ape ?
madah buat status pasal aku... ade kang jap agi aku block !
kick kang baru tao . hmmm , tolong laa.. 
now die request married pulak , jangan harap aku nak approve !
grrr , dah la aku demam.. hmm , kesian aku.. 
okey , lupekan.. yang pasti aku memang tak suke mamat tu..
soryy okey ? aku bukan nak mainkan perasaan kao tapi hati aku telah dimiliki oleh someone..
boleh tak kalau aku nak bunuh diri ? sumpah aku stress.. 
aku benci perasaan aku sekarang !!!!!!!!!
Astargfirullahalazim.....


Older Post | Newer Post