I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Gila Blogskins ?
25 November 2011 | 14:36 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum... Hari ni kerja aku stalk kat blog and wall FB orang je.. Haha ! Seriusly aku tengok dah ramai pakai Blogskins.. wahh ! awesome okey ? Sumpah kalau orang pakai blogskin , secare automanual blog dorang cantik meletup ! Awesome okey ? Haha , aku bukan tak nak buat.. Tapi nanti-2 la , aku baru je habis edit blog aku ni . haha ! krohhh krohhh...

Sekarang ni cuace kat sini tak menentu la , pagi panas gila kebabeng ! petang hujan lebat kebabeng . huh kesian ade pertempatan yang banjir . /poyo gila ayat !\ hehee . Lusa cousin aku nak berkhatan . haha , kesian nyee . So , lepas hantar nenek aku pergi rumah die dekat Skudai . Aku ingat nak ajak mak aku pergi Angsana kejap . Nak beli buku la :] English Novel ape yang best ea ? Tak pun aku beli Komik Jepun . Story die sweet gila okey ? tapi kalau perasan , banyak Komik Jepun  bermula dan berakhir dgn cerita yang sama . Pengulangan cerite . Klimaks die gerenti sedih , kecewa , salah faham . Then ending die , happy ever after . Huh , bagus nye kalau hidup macam tu . Senang je kan ?  Tak pun cerite Melayu macam tu . Ni tak , banyak sangat Hasad Dengki and orang yang baik mesti baik sangat-2 dan orang jahat ofcos la jahat sangat-2 ! tak ade ke macam Cerite Korea . Alangkah Bahagie hidup aku :D

Hmm , now awan dah mendung . It's time to sleep , krohh krohhh ! haha , baik la . sebelum aku berhenti menaip , aku nak share 2 gambar yang diambil oleh DSLR kepunyaan Cik Syu . Hikhokkk ! Enjoy babee tapi kalau tak nak enjoy pun tak ape :D
#Budak Perempuan SMKDPB tak minat pakai skarf depan-2
tapi kiteorang tak pakai skarf :) comel kan ? harhar !
btw , kejongangan aku terserlah ritee ? haha !
malu nyee~



Older Post | Newer Post