I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Hari Raya Haji ;)
06 November 2011 | 22:26 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum preeties and hotties.. haha !




Selamat hari raya korban kepade semue umat islam..
Pagi-2 lagi aku bangun g siap-2 , on the way nak ambil towel..
aku nampak lembu tengah landing kat bawah pokok... comel nye ? #hikhikk..
then , lepas sembahyang raya orang-2 semue datang . macam biase la ,
aku sorang je tergedik-2 tak pakai tudung.. tak sangke ustaz wan pun ade..
die la yang tolong sembelihkan.. hikhikk , okey..
first time aku tengok sembelih lembu.. wahh depan mate aku sendiri aw ! selame ni kat TV je ..
lepas da sembelih , buang kulit nye pastu siang daging ramai-2..
bila da siap , makcik pakcik masak la.. Sup tulang , sedap gila !
macam-2 ada ~ kembung perut saye XD

sementare tu , anak dare semue hilang ! pegi mane ea ?
ape lagi tengok Japan Drama Movie la , Hanakimi... Oh my goshh ! handsome sangat !!!
lepas makan aku terus tido.. haha ! #teruk nye anak dare sorang ni..
lame gak , lepastu aku pegi layan tetamu terhormat... haha !
Shabbie Yana yang kononnye malu-2 nak makan.. mentang-2 la buat kekcoklat sedap !
erghhh ! nak jugak please :) haha , then aku pegi mandi...
dah malam gossip dengan kazen kesayangan aku.. haha ! menyanyahh je..


Ni pulak gambar aku dengan akak aku :) lain sangat muke aku dengan die.. haha ! btw aku suke shopping dgn die.. bilaa aku gurau , semua orang piker kiteorang gaduh.. haha ! padahal aku dgn die suke sangat bergurau macam tu.. bagi aku , kiteorang jarang gaduh tapi selalu gurau manje.. almaklumlah da jarang jumpe.. die stay KL sekarang , study kat UTM.. haha ! aku sayang kao gemuk :)










Older Post | Newer Post