I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
I am shooooo sad !
11 November 2011 | 09:28 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum..
Tadi saye tengok status someone... okey, he already have found what he want..
saye sedihh sgt tengok status die.. tapi saye tao die gembire.. tak ape.. saye tak kesah..
asalkan die bahgie... sebenarnye kesilapan saye la membuatkan saye kehilangan die..
kerane saye tak pernah hargai die.. kerane saye selalu mengeluh.. saye cerewet sgt..
ape die buat semue tak betul.. saye kuat cemburu.. saye akui sgt..
sampai kan die tak tahan.. die nak putuskan saye.. tapi care die pun tetap baikk..
die tak nak saye sedih lagi.. sebab tu kite putus.. tapi sejak tu , saye sedih sgt..
tak dapat cari laki sesabar awak.. sepenyayang awak.. sesempurna awak..
saye ingat saye dah lupekan awak lepas saye demam teruk hari tu.. tapi tak juga..
mungkin saye terikat pade janji akan setia pade awak.. 
sebenarnye saye nak awak tao yang saye menyesal sgt tentang dulu.. 
tapi saye tak harap awak kembali.. sebab , saye tao awak tak kan sebahagie sekarang..
saye suke tengok awak bahgie macam ni.. awak tak sad pun.. tapi bile saye call awak , 
saye tao awak nak matikan.. sebab awak menyampah dengan saye kan ?
saye pun menyampah sebab asik call awak tapi tak ade benda nak cakap..
saye rindu awak sayang.. tapi semue orang tak paham empat perkataan tu..
termasuk awak.. cume saye je paham... saye tak tao sampai bila akan jadi dan bila akan berakhir..
11 november 2011.. ape akan jadi ? kenape semue orang pertikaikan ?
hmm , saye harap tarikh ni akan jadi bukti untuk saye sedar yang awak dah ade yang punye..
harap awak bahgie dengan die.. 


abaikan ape yang aku merepek atas tu... kbai...


Older Post | Newer Post