I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
I'm Sorry Sayang..
30 November 2011 | 16:12 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum .

Awak , saye mintak maaf sangat kat awak sebab tak fikir pasal perasaan awak . Saye mintak maaf kalau post update saye semue pasal die , die dan die . Jarang sangat pasal awak kan ? Sebenarnye , saye bukan tak nak cerite pasal awak . Awak cakap saye malu dapat Boyfie macam awak . Saye tak pernah malu dengan awak , sebaliknye saye bangge dapat boyfie yang comel macam awak . Saye selalu cerite pasal ex saye bukan sebab saye sayang die , tapi sebab die lelaki yang sempurne . Saye kagum dengan die . Kalau saye cerite pasal awak , nanti ramai perempuan terpikat dengan awak . Sebab tu saye beruntung dapat awak . Saye tau awak selalu kecik hati dengan saye . Saye tau awak jelous , tapi awak biarkan je . Sebab awak tak nak saye sedih kan ? Forgive me dear :'( Awak lelaki terhebat yang pernah saye kenal , I'm so sorry dear . I Love You . Sekarang ni saye tak ade kredit , tak dapat nak balas text awak . Walaupun kedai topap dekat je dengan rumah saye tapi , sekarang ni kan hujan , saye tak reti bawak motor . awak tahu kan ? maybe kejap lagi kott saye topap . Awak tunggu saye tau :D
Saye harap awak tau yang saye pun sayang awak walaupun saye selalu cakap yang saye benci awak . I MISS YOU :)


Older Post | Newer Post