I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Jalan-jalan..
14 November 2011 | 09:40 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum.. Hello.. Hai.. Peepss.. Salam satu Malaysia.. haha !
semangat betul aku ni.. huh ! gembira tao tak ? pegi jejalan dgn pey.. mandi-2 kat kukop..
haha ! haruk harukk.. best nye kalau ade Aten and Auni.. erghh ! ><' 
Okey dari awal sampai balik aku and pey asik snap gambar je.. aku kire-2 semue nye ade 200..
okey.. siket je kan ? tengok la.. dari kol 10-4 petang je.. tak sampai 1 hari.. haduhaii..
serius.. banyak gambar terpadam mase nak upload.. erghh ! geram nye.. 
sedih nye... okay.. stop menyanyahh now aku nak tunjukkan gmbr pd korg.. huhu..
tapi tak banyak la.. nak banyak kat Fb.. Klik SINI kalau nak tgk lagi.. before that , add aku dulu kay ? huhu.. btw.. ILY Pey.. 













okey cukup.. gilaa ? haha ! oily face.. erghh ! aku tak pakai bedak pun.. original face.. haha..
btw , even kejap tapi aku rase happy sgt sbb dapat spend time dgn Pey.. haha..

sebelum lupe , aku nak wish Gudluck kat senior aku..
Kepade Abang Shafiq , Azry , Enal , Nabil , Najib , Amir , Taufiq , Daus , Haziq , Kak Fara and tak lupe semue senior Form5 SMKDPB.. huhu :D Gudluck.. Do the best.. kalau boleh korang tak payah study dekat-2.. pegi la luar negare sane.. huhu ! Don't forget pray to Allah.. (:


Older Post | Newer Post