I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Kite Rindu Awak Pey !
10 November 2011 | 10:19 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum..Hello haii peepss !!!!! Salam Satu Malaysia..
Hari ni aku tak sekolah , tak pasal ade perhimpunan
rasmi hari khamis ni..malas aku.. 
okey , jiwang ea Title Post aku ?
and kenape Pey ea ? huhu.. since kelas aku jauh dengan die..
aku dah jarang berdue dengan die..
ade aje yang buat kiteorang regang.. tak salu jumpe , tak salu lepak.. ishh !
mase exam lagi la.. memang susah nak tegur sbb asik hadap buku..
now da jumpe pun tak tao nak cakap ape.. 
Aku rindu pey gilaa ! huh . nanti die pegi KL dgn Auni.. erghh ! jeles nyee...
sumpah aku tak penah tak bercuti dengan Pey since form 1 lagii..
gambar yang pakai baju sekolah ni time kat Cameron Highland.. Mase ni semue besties aku ade.. wahh.. bahagia betul hidup aku.. tak ley lupe sweet memories kat Cameron ni..
tak sangke aku sorang je yang mabukk.. time tu aku mara-2 pey.. aku tak selesa.. tapi , die tetap paham aku.. huh ! shawl yang aku pakai ni , die yang pakai kan.. shawl tu pun shawl die..
memang banyak kenangan laa.. 

Can I live without her ? haha ~ nyanyahhh... okey , aku sayang die sebagai kawan je la..
Auni dgn Aten aku tak kesah sbb dah satu kelas.. Auni pun aku salu lepak kat luar..
Aten tu paham-2 aje laa... Hmm ~ aku penah gaduh dengan pey.. satu sekolah perasan.. aku tak tegur pey and pey tak tegur aku.. nak tao tak ? kelam kabut nye aku tanpe pey.. hidup macam tak ade arah.. aku pegi mane-2 je sorang.. maklumlah auni and aten budak hostel..
Ibnu pun perasan... bila dah sesame mintak maaf kiteorang peluk kat situ gak..
haha ! aku menangis bila hilang pey tao... bila pey rapat dengan kawan baru die.. sumpah aku jeles.. then bila die cerite , aku dah paham so okey la.. tak jeles agi.. aku harap sangat aku tak pisah dengan SAJEA.. oh my gucci ! aku boleh mati tanpe korang... even kekadang aku rase macam nak tikam korang tapi aku sayang kan korang gilaa babi ! aku selalu berangan yang kite akan bersanding sesame.. tapi kite semue tao kan yang aten akan bersanding dulu dengan ayun.. haha ! yang kedua antare aku atau pey.. lastly mesti la Auni.. haha .. tapi jangan terkejut kalau auni yang kahwin dulu sebelum kite... haha

Okey , hari ni aku baru je buat header blog Aten.. klik kat name die.. tengok la header nyee..
Do follow her..sory if tak cantikk.. aku buat gitu-2 je.. btw , kalau pey bace entry aku ni.. aku nak kao bace ni !
Okey , jiwang ? haha . sumpah aku rindu kao pey.. 
kbaii !


Older Post | Newer Post