I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Okey ke tak ?
05 November 2011 | 18:05 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum :)
Hari ni aku dah unprivate blog.. minggu exam dah lepas... huh ! MERDEKAAA.. #haha bajett je .
Okey , bila dah habis je aku terus edit blog aku... kenape aku edit ? kan yang lame dah okey...
hmm , aku tersalah edit then lupe nak download full template , bila tak jadi.. hambek kao ! dushh dushh dushhh , rosak rosak.. sedih tao , i'll miss you old template :) haha , poyo belacan ahh !
New looks dah , merah kuning ? eeeucckkss ! kenape aku suke ambil warne yang skema ? haha ! suke hati aku lha.. Kan aku dah cakap , someone yang aku adore suke warna yang macam ni . haha ! nonsence...

*****************************************

cerita tentang orang yang aku sayang , semalam Annevarsary aku dengan Azrai yang ke-6 bulan.. okey , jangan salah paham k , aku dengan die tak couple pun.. cume aku tak lupe tarikh tu.. aku sayang die lagii >OO< haha , poyo ahh ! haha , then aku call die malam tadi.. tak puas lhaa , 2ringgit je abes.. aduhh !
die tak ade kedit , haha ! tak kesah lha.. yang pasti aku happy sebab die tak jaoh kan diri dari aku <3
haha , kao ade ? okey okey.. aku tak nak cakap lagi , aku nak sambung tidur ^^' kbai !


Older Post | Newer Post