I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Ombak Rindu :)
29 November 2011 | 18:01 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum..
Dari semalam aku asik tengok Iklan Ombak Rindu je . Aku nak tengok movie die la . huhu Seriusly , tengok Dibalik Tabir pun macam Romentik je cerite ni . haaa , nak tengok wayang dgn BabyBoo saye la .Ahh , romentiknye . Meremang bulu rome aku tau haihhh ! Aku asik tanye je kat mak aku ceritenye macam mane .Al-maklumlah , mak aku dah bace Novel die . Nahhh , mak aku suruh aku bace sendiri . haha , tak ade kerja ape ?memang tak la aku nak bace-2 novel tebal-2 ni . tapi , Insyaallah aku akan bace :)) Haihh ! Sebelum ni cerite Lagenda Budak Setan pun bestt kan ? Ape tah lagi Ombak Rindu ni . Hero dalam cerite ni pulak aku punye kesayangan , Aaron Aziz tau tak ? haha ! melting aku tengok die tau . Tengah-2 melting ni mesti BabyBoo aku boiling . haha ! die selalu cakap macam tu bila aku melting tengok Lelaki yang handsome and cute , lagi-2 yang macam Greyson Chance . Omaigod ! jantung aku berdegup laju :) Haha , poyo :) Hm , mesti ade yang cakap aku ni jiwang nak tengok cerite Ombak Rindu . Aku pun tak sangke aku boleh minat , tapi cerite ni menusuk kekalbu la . hikhokk ! 

# Tengah belajar setia , berikan aku peluang sayang . I really need you to complete my life . :)



Older Post | Newer Post