I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
One Hundred Ringgit..
17 November 2011 | 15:12 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum..
Hari ni , tercatat sejarah yang semua pelajar sekola dapat duit dari kerajaan..
syukur alhamdullillah . tapi sebenarnye aku tak nak cerite pasal ni..
aku nak cerite tentang budak kecik..
hari ni aku stay kat tadika mak aku.. ade budak kecik ni name die
Dayana , hikhokk . die comel sgt ! cantik , memang sumpah cantik . ceria plak tu .
tetibe aku dengar ade budak laki ni , name die Firas . die cakap macam ni .
Firas : Dayana , awak nak couple dgn saye tak ?
Dayana : Saye lebih suke kawan dgn semue orang.. (aku tak paham ape maksud die)
Firas : Jum kite kawen..
*************************
Then dorang g duduk kat kerusi , dok kipas-2.. haha ! budak budak..
pastu time aku nak mandi kan Dayana , Sofea and Aliya ..
Dayana cakap at aku.. Akak , kite ade pakwe.. name die Firas.. Die handsome sgt ! Tinggi , putih .. kelakar.. haha ! okey , aku jeles dgn budak ni.. macam cerite korea okey ?
shooooooooooooo sweettt !! omaigod.. jeles nye..
now pasal Bf aku pulak.. #acehh , nak jugak !
dah 3 bulan  minggu aku couple dgn die.. haha ! rupe-2 nye die
lelaki yang baik hati.. seriusly selame ni aku selalu think negatif pasal die..
haha , walaupun kadang-2 die menyakitkan hati . tapi die baik la..
cume geram dgn die ! time subuh suruh aku kejut tapi aku call banyak kali ,
die off pulak ! erghh , geram nye >oo<
sumpah die 100% lain drpd Azrai and Fahmy.. haha ! moge aku bahgie dgn die..
tapi kali ni aku tak jamin kiteorang akan tahan lame..
hmm , aku dgn Fahmy 2 bulan je.. aku and Azrai 5 bulan je..
aku rase aku dgn die tak lame.. tapi kalau lame pun Alhamdullillah la..
btw , aku cume na terbaik untuk aku..
aku tak kan nangis untuk laki yang tak caring pasal aku lagi..
aku tak kan sedih untuk orang yang tak sayang aku lagi..
and lastly aku tak nak ulang kesilapan aku dulu..
haihh ! over nye aku ni ? hahaha ! kesah ape saye ?
hmm , nak tao ke sape name die ? okey-2 .
name die ialah , Muhammad Shafiq Haikal..
aku tak tao ejaan betul ke tak.. aku main teka je.. haha ! 
okey la , aku baru balik dari sekola ni.
penat la.. btw , kepade Zharfan , Syu , Pey , Demet dan lain-2 yang
dapat phone yang telah dirampas . haha ! tahniah okey :D
kbai..


Older Post | Newer Post