I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Pink Hijau , Merah Kuning then Biru :)
24 November 2011 | 10:53 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum , kroohh kroohh ! hikhokk .
Hari tu aku ade Private blog aku kan ? haha , ade prob leww . nak tulis entry yang menyakitkan hati .
so , aku tak nak aibkan sesiape . ehh ehh ! mesti ade yang pelik kan blog aku dah tukar warne ?
haha ! sebenarnye , aku bosan duduk rumah so , aku edit blog la . tapi aku tao , blog aku tak secantik blog
korang ritee ? hikhik , okey . segale tutorial kat sini aku amek kat Cik Amalina yang comel ni .
Thank you for your wonderfull tutorials :D Blog akak tu awesome okey ? haha ! 
Hm , cuti-2 sekola ni mesti ramai dah busy dgn holidays dgn family rite ? hoho , aku tak ade pun .

Hari tu aku pegi karaoke dgn Echa kat DA BOX . sumpah best gilaa ! aku rase macam orang tak
betul pun ade . joget-2 macam ape tah ! haha , menyanyi macam nak pecah suare ! tak macam 2 jam 
plax kan at situ ^^' . haduhaii !

Sebenarnye aku tak tao nak cerite ape lagi . haha ! blur okey ? hmmm bosan gila tao tak ? 
dah la tak ade kredit . nak topap tapi malas nak pegi . time-2 macam ni (pagi) kedai belum bukak lagi yao !
haha , okey la . tak tao nak cakap ape lagi . kbai !


Older Post | Newer Post