I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
No Title XD
12 November 2011 | 11:34 | 0 BlackWhite


Hello peeps !
Esok aku spend time dgn Pey and budak-2 J-robik... yes !
Mase hari tu kan ade perlawanan J-robik , so duit yang kiteorang 
dapat tu dapat la dibuat jamuan... yeahhhh ! ^^ kite shuke leww...
Pukol 10 pagi da kena ade kat sekola..
ehh mane boleh cite dulu... tak suprise la..
okey , aku happy sebab ade Pey.. yeaaahhhh :P




lately aku da tak suke memarah orang...
aku selalu murung and cepat touching.. cepat nangis.. haha ! menyanyah nye ?
semalam aku datang sekolah.. okey , tak best pun..nothing happen..
but , aku share story dgn Umi... huhu , die seorang wanita yang memahami ape yang aku cakap..
kalau aku ade prob dgn couple aku.. mesti aku cite.. banyak la.. semue aku cite dgn die..
walaupun kite tak rapat tapi aku still cite kat die.. she's my novel... :D thanks baby..
haha ! seriusly aku seorang yang romentik.. huhu , agak kasar diluar tapi lembut didalam..
bab kat Umi la.. haha ! kelakar kan ? lumrah kehidupan...
kekadang , dengan mendiamkan diri.. kite dapat lihat keajaiban diri kite sendiri.. 
so , jangan ditanye kenape aku selalu diam tetibe.. try la.. tak salah pun.. selami diri kite sendiri..


Older Post | Newer Post