I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Breakfest and Friends :)
09 December 2011 | 10:03 | 0 BlackWhite

Hello Peeps , hari ini aku bangun pukul 8.30 a.m. hehe , awal kan ? jyeahh ! so , lepas bangun je aku terus mandi . habis mandi tengok mak aku dah tak ade . mak aku keluar pegi Tadika kott , biase la tu . heee , okey . Tengok kat dapur tak ade sarapan pun , nak tak nak kena masak or beli sendiri . haihh ! susah nye , ade motor tapi tak reti bawak . menyusahkan betul la kalau fobia bawak motor ni , haduhaii . nak suruh abang aku ajar aku still tak berani nak press motor tu , nak pegang handle pun still terketar-2 . haha ! kelakar kan ? okey abaikan . tak penting pun sebenarnye , masalahnye hari ni aku terasa nak breakfest Kinder Bueno . Sedap kan ? haa , siape yang tak pernah rase try la makan . alah tak ade la mahal sangat , RM 4.20 je . Tapi setengah kedai die jual RM 3.80 . so , tengok kedai la ye ? Chocolate Kinder Bueno ni special sangat bagi aku sebab aku tak pernah rase chocolate yang berkrim macam tu , subbanallah sedap sangat ! haihh , nak pergi beli tapi malas nak jalan . haha , ade basikal pun dah rosak . semue basikal yang pernah aku ade , tak pernah tahan lame . haha ! 

Saya telah menjalani X-RAY hari ni , & doktor terjumpa MEREKA didalam hati saya . doktor cakap kalau nak dikeluarkan  , Saya akan mati kerana tidak boleh hidup tanpa MEREKA . So , Saya nak bagi tau siapa MEREKA yang saya tidak mahu kehilangannya . Orang-2 nya adalah : Fahmy , Azrai , Pey , Aten , Auni , Biha , Zaty , Echa Waniey , Aten Shorty Short , Shafiq , Amal , Amri , Haziq , Azlan , Amy , Taufiq , Yun , Akmal , Zharfan , Aten Halfniey , Ijat , Farah , Umie , Emy , Dhira , Wanna , Ezyan , Shoe , Mirul , Naz dan lain-2 . Ayat ni diberikan oleh Yun Cepet dan diubah oleh saya sendiri . hehe . Btw , Alia tak nak kehilangan kawan-2 Alia yang pernah buat Alia gembira . Thanks buddy :)


Older Post | Newer Post