I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Contest : I L O V E M Y B F F ♥ ♥
06 December 2011 | 14:09 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum , hari ni Alia join contest . Alia tau contest ni dari Iqbal . hehe  Okey , ape yang menarik perhatian Alia ialah sebab "LOVE MY BFF" , wahh ! dah la tengah rindu sesangat kat Pey , Auni and Aten . hehe . 
Syarat die senang je . cume perlu follow blog chiikaroxiirna then Copy gambar diatas , buat The best story about You and your BFF lastly macam biase lah . Tag untuk 3 orang yang lain . 
Now Alia nak share picture Alia plak :D
 
Okey , Kalau kamu perasan Alia selalu pakai picture ni . Sebab nye Alia sayang sangat gambar ni . Time ni kat Cameron Highland , let's begins . Pade mule nye Alia , Pey and Auni je dapat pergi . Aten tak dapat pergi . Sebenarnye kiteorang pun tak nak Aten pergi . Tak tau la kenape dulu kiteorang benci sangat kat Aten , oleh sebab tu Aten selalu kena buli dengan kami . Tapi kiteorang tak sampai hati , terpakse la cari tempat duduk kosong untuk Aten . Alhamdullilah , ade budak tarik diri lalu dapat la tempat kosong . Mase pergi tu Alia duduk dengan Auni dan Aten duduk dengan Pey . Semase diCameron Highland , banyak benda jadi yang buatkan kami makin rapat . Gambar diatas ni mase kat pasar ape tah , Alia tak ingat tapi mase ni best sangat , kami window shopping . hehe , seronok la . Window shopping pun banyak gak barang kami beli , kalau kamu mendalami betul-2 , muke kami nampak penat tapi still gembira sebab dapat bersame . Kenangan terindah mase kat Cameron ialah mase dalam hotel , Alia nak mandi tapi saje dengki Aten , then Aten geram die tarik tuala Alia . Mase tu malu sangat sebab ade Anissuraya . haha ! banyak sangat kenangan manis dan pahit . Dan apabila kami bergaduh , kami terase nak menangis je . Sebab tak tahan sebak , kami juga pernah perang besar , tapi bila dah berbaik , perasaan benci tu telah pun pupus didalam hati kami . Insyaallah , Alia dengan Pey memang ade jodoh sebab tarikh lahir pun boleh same , 13 July 1997 . memang tak sangke kan ? Paling muda Aten , 23 September . hah ! ape yang lagi special , mase otw pergi Cameron tepat pukul 12am kami menyanyikan lagu Happy Birthday kepade Auni . haha ! meriah betul , 8 June :D hehe , kami kawan sejak March 2010 sampai sekarang Disember 2011 . Kami tak sanggup berpisah . Semoga Hubungan kami kekal sehingga hujung hayat kami , Insyallah . :)


P/s : Kak  Irna , I tak kesah I menang ke tak tapi yang pasti dah jujur meluahkan ape yang I rase :)

Mereka yang di Tag : Auni  , Pey and Aten :) 



Older Post | Newer Post