I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Happy Ending Year :))
30 December 2011 | 11:43 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum , pelik tak title aku tu ? haha tak kan ? normal je kan ? hmm seriusly lame tak update . errr , bukan lame tapi jarang kan ? older post mesti dah brminggu-2 . dulu hari-2 , haihh seriusly aku tak tau nak update ape lagi . now aku baru buat Mface :) haha not bad la . macam copy facebook je tau ! hmm mengantuk nye . erghh , malam tadi kol 12 aku minum nescafe+mandi . haha pastu tidur kol 3 . text dgn anak mama . haha anak mama ? siape eh ? adelah , my pujaan hati . Johan /bukan name sebenar\ ^^ ! hmm , so ape matlamat korang pade 2012 ? Matlamat 2011 dah tercapai ? haha . Now aku nak list kan matlamat aku . ni rahsia kite tau , aku harap akan terlaksane matlamat aku ni . kalau tak , rase nye aku mesti tak semangat nak hidup . okay , look here :
-Firstly , aku nak dapat 8A PMR . So , aku kena tingkatkan lagi usaha . Tak moh banyak main . Nothing Impossible rite ? Walaupun aku tau aku tak pandai macasm korang . kan ?
-Secondly , aku dah tak nak buat mak aku sedih lagi . Seriusly , tahun 2011 ni dari awal tahun aku asyik buat mak aku sedih je . kesian die sakit . ;\
-Thirdly , aku nak beli Samsung Corby II . Maybe time 2012 dah harge RM200 . Murahkan ? murah-2 pun aku nak gune duit aku . Mesti aku akan sayang hp aku nanti , and jage dengan baik . I hope so :)


Older Post | Newer Post