I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
OhhSyemm ! :D
05 December 2011 | 17:48 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum .
Lately aku asik edit blog je pakai blogskin . haha ! tak ade kerja okey . Seriusly bosan gila , erkkk ! Senang je actually kan ? Selame ni aku malas nak buat tapi dah kate susah . haha ! seriuly blogskins lagi senang dr Denim or Simple , hehehe . Btw , aku rase blog aku biase je . Simple sgt kan ? haha ape-2 je la .


Hm , sebenarnye aku nak kawan dengan someone ni . Teringin sangat tapi die sombong sangat , aku pun tak tahu kenape die benci aku sangat . maybe sebab aku ni exgirl die . hmm , tapi mase putus pun die yang nak sangat putus . haihh ! bukan sebab aku sayang die lagi or ape tapi tak salah kan nak couple . ni lah masalah nye kalau bestfriend couple . haduhaiii , stress sial . 


Kadang-2 aku rase macam aku nak lari pegi tepi pantai jek . bhaha ! poyo nye ayat XD haha , then bersantai . pergi diving , wahh ! tengok keindahan alam , awesome ! best nye la haii . sambil makan maggie goreng sambil berangan kejap ! hahaha , tersedak baru tau kau alia . haha !


Okey , lastly aku cume nak cakap aku rindukan Syaza Auni Wak Salehan , Fatin Izzati Gegurl Masturi and Siti Syafiqah Nazri , yao yao ! Tak lupe Zaty Nuraqilah Zulkanain , I miss your Ugly and Weirdly Face baby . bhaha !! Rindu nak peluk korang , huh ! kalau korang bace , aku just nak cakap aku rindu korang gila babi and I miss you allz :D


16 Disember 2011 : Away to Kuantan ! jyeahhh .lambat lagi tapi happy macam esok je nak pergi :'>


Older Post | Newer Post