I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Spend Time in Perak :)
19 December 2011 | 21:15 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :) Heheee , dah lama gila Alia tak hugdude update blog Alia ni . Sorry sangat kepade sesiape yang selalu walking kat blog Alia then tak ade new story , I'm sorry dearr . hahaha , 15 Disember sampai 18 Disember alia pergi Perak . Rumah Pak Usu Alia , kat Teluk Intan . walawehh ! Rumah die tepi sawah la . hehe , bestt tau . Bile malam sejukk je . Mak Usu Alia ade bawak pergi Gopeng , kat KG Jahang Gopeng tak silap . Lupe la , muehehe . Alia mandi-2 kat Sungai Jahang . wahh ! bestt yaw . Sejuk gile air die . Tapi , Alia ade pengalaman pahit tau . Tengah syok-2 atas boya , alia jatuh tersungkur . Alia lemas , jeng jeng jengg ! Air nye deras sangat , pasir menjelus pulak tu . Tak jejak kaki tau . Mase tu Alia cume fikir nak mengucap je . Seriusly Alia dah berserah dah . Alia tak reti berenang , hehe . Tak sangke Allah sayangkan Alia , Alhamdullilah ade uncle comel ni selamatkan . hehe , orang Kampung situ gak . Terime Kasih tak terhingge pade uncle tu . 
Time ni kat Sungai Jahang , Alia mandi tempat cetek sajee . Kalau awak-awak perasan , ade gambar batukan kat situ ? hehe , ade orang cakap batu disungai ni "Berzikir" so , tak salah kalau Alia bawak balik satu :)

Selain tu Alia pergi Gua Tempurung . tak sempat ambil gambar . hehe , amazing gile okey ? Memang ciptaan Tuhan memang awesome , tak tahu nak cakap ape . Cantik sangat view die . Dalam tu kena naik tangge , so tak pergi sampai atas sekali . Penat yaw :) hehee Alia ade gak pergi Menare condong , tapi dah tak condong lagi dah . haha . Alia buat Page je eh ? malas nak letak gambar satu-2 . kan payah tu ? #Tak paham ? abaikan okey :D
Menare Condong :)

Esok nye pergi Cameron Highland pulak . ehh ehh ? Kenape tersasar ke Pahang eh ? haha , Alia pun tak tau la . Sebenarnye banyak tempat menarik kat Perak yang kami tak pergi lagi . haihh ! Kat Cameron pun bestt :> hehe , btw lain kali kalau ade kesempatan aku nak pergi Perak lagii . Best woo , banyak keindahan alam dan tempat bersejarah . Alia minat okeyy :P pfftt . Okey , tak tau nak cakap ape lagi . btw Alia nak show off gambar time kat Cameron Highland pulak , ngee :D

Thank you for enjoying my journey :) Kbai



Older Post | Newer Post