I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
The Day After Tomorrow :')
02 January 2012 | 18:24 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum , lusa kita semua yang still sekolah kena jejak kaki ke sekolah kita . Haha seronokk nye nak jumpe kawan kan ? but jumpe cikgu , seriusly aku tak nak tau . haha ! tak pe tak pe . aku tau cikgu semua rindu aku . opsss ! cikgu semua belum kenal aku lagi la . Yelah , lusa aku naik sessi pagi . sebelum ni kan sessi petang . huh ! Gudbye GPK Petang and Hello Pengetua :) Hope everything is gonna be okay . All is well bab kate Amir Khan , haha ! Die comel okey dalam cerita 3Idiots tu . hehekk , lepas ni aku dah tak boleh selalu on9 dah . mak aku limitkan freedom aku . ye lah aku kan nak PMR . wawawahh ! Fifteen alreary yeahh . huhuuu , rase macam dah besar dah . Yelah kan , kalau kat luar negare tu kan Fifteen macam dah Eighteen kat sini . haha ! Menyanyahh je aku ni . tak habis dengan berangan . Nasib tak ade jerawat . erghh ! Hari tu aku mual and pening-2 . Lepas tu pergi jumpe doktor , berdebar tau . haha ! lepas dah baik kena plak selsema and batuk . aduhh seksa betul la . macam tak bagi aku pergi ke sekolah je ? haha ! ehh tak tak . kena pergi sekolah . hmm okey la . aku nak kena teman mak aku beli barang dapur lak . wahh ! Anak yang solehah , semestinya :D okbaii .


Older Post | Newer Post