I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Merentas Desaa .
01 February 2012 | 14:47 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum , tadi ade Merentas Desa peringkat sekolah . Semua sekolah mesti dah buat kan ? Okay sekolah aku /SMKDPB\ baru je buat tadi . Azam aku sebenarnye nak dapat top 20 but ade masalah kesihatan so terkubur je lah harapan aku tu . Hmm sedih tau , but happy tengok Aten dapatn no.17 . Die tu chubby tauu , then die diet dapat lah berat 45kg . Fuhh wa tabekk ah kat die ! Serius aku tak pernah tengok orang yang tembam berjaye kuruskan badan . Hmm congrates sayang . Heee , die semangat gilaa tadi time Merentas Desa . Hmm , tabek habes la kat die . Haha , bile dah habes acare . Kiteorang pergi makan kat kantin , lepas tu ade Penyampaian Hadiah . Meriah gila kot . Aku rumah sukan Panglima , hewhew . Tahun ni Ong habess la . Dah lah warne MERAH , lepas tu pointer kiteorang dapat 88 . Ong kan ? huhu , sebab tu la Panglima dapat no. 1 :) hehee , no. 2 pulak Laksamana . Laksamana ade lagu tau , LA LA LA LA LA LA .. LAKSAMANA ! haha , pointer dorang tu nearmiss je dengan Panglima . But , korang kalah . haha , Bendahara over gilaa . Harok dohh ! haha . Suke boo kan Panglima . Haha bab kate Boss , Angrybird Kuning so chwing chwing ^^ comel mel mel tauu tak trade mark Bendahara . Temenggong dapat last place , kesian korang . Hmm nanti time Sukan korang buat betul-2 eh ? Goodluck ! haha semangat kesukanan betul aku ni :) 

Lepas semua dah selesai , ade perjumpaan Unit Berunifom . Aku KRS :) bangge tak bangge tak ? hewww , overkenn ? Okay abaikan , lepas tu ade perjumpaan Kelab dan Persatuan . Actually aku kelab KHB but aku tukar pergi Kelab Rekreasi dan Perlancongan . Tak sangke jumpe Kak Azwa , mase perlantikan Setiausaha die tercalon . Tapi aku tak undi die sebab aku nak die jadi Naib Pengerusi , tak sangke pulak undian die paling banyak . So , die jadi Setiausaha and Amirah jadi Naik Pengerusi . Hmm rase bersalah sangat sebab tak undi die tadi . Seriusly , rase bersalah sangat ! Sorry sangat kat Kak Azwa sebab tak undi akak . Kite nak akak pegang jawatan lain . Hmm tapi tak sempat lah . Sorry sangat tau akak . :'(


Actually even I felt so tired but trully excited gilaa tadi :) Tak sangke jadi AJK Tingkatan 3 


Older Post | Newer Post