I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Appreciate Your Family :)
04 March 2012 | 11:52 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum and Happy Sunday :)
Mase hari Jumaat tu kakak aku balik rumah , wahh sumpah rindu die . Hehee , so malam tadi shopping makanan dengan die . Okay , kite memang suke makan kan ? hehe , peacee ;> Hmm , pagi tadi die dah balik UTM . Omg , i’m still miss her . Hmm tak pe la , die balik UTM pun nak study ritee ? Aku harap aku pun dapat study u . Lately aku stress sangat belajar . Sampai migraine aku tau tak ? Pheww -,- Life is too short so , aku harap aku dapat gunekan mase ni dengan baikk .
Malam tadi , aku dengan akak aku bincang pasal khawin . Seriously kite nak khawin lepas kerja . Sekarang ni ramai dah gatal nak khawin tau , bohong la kalau aku cakap aku tak mau khawin kan ? heheww , but belom mase nye lagii . Acehh ! Aku baru form3 kott ? Over kan aku ni ? harhar . -.- Btw , kalau khawin awal-awal ni susah nak enjoy lepas study kan ? Hmm , bukanlah aku nak cakap khawin lambat ni best , maksud aku khawin bile sampai waktu nye dan bile sudah matured . hahar , LIFE IS TOO SHORT !
Disebabkan hidup kite ni tak lame , kena la gune bebaik . Parents kite dah besar kn serta mendidik kite so jangan la lupe jase baik diorang . Segarang mane pun dorang , actually dorang sayangkan kite . Sekarang ni aku tengok ade yang still tak appreciate parents dorang . Hmm , aku nak share something :

Ni aku pinjam status Kak Huwaini kat Facebook . Wawahh korang faham-faham la sendiri k ? Btw , aku ade lagi nak share .

Okay , ni pulak dari Kak Ama . Tujuan aku buat entry ni sebenarnya nak bagi kesedaran untuk aku and korang yang setia membace entry ni . Love Your Family , pernah dengar kan orang kate Family First ? So , family always be the first one . Korang untungkan still ade ayah , still ade mak . So , hargai dorang . Aku pun sayang ayah and ibu aku . Also , ayah tiri and mak tiri aku . My parents have been divorced since 2005 . Tapi aku tak kesah pun , bukan jodoh right ? Lagipun , family aku bahagia . Asalkan mak aku happy , aku pun sentiase gembire untuk die . Peacee ♥♥


Older Post | Newer Post