I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Happy Birthday Babun Ass Pinky !
18 March 2012 | 23:43 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum , heheww .
Post tengah-tengah malam ? Em about 30 minutes more going 19th March 2012 . Ape kena dengan tarikh tu ? Hee , ni birthday Sharul Helmi la . Sape die ? Die la Gumo Boo sayee . hee , the one who I adore so much :]

Sharul , saye nak wish HAPPY BIRTHDAY kat awak ni . Hm , awak tau tak kenape saye tak nak wish kat Facebook ? Em , awak ramai sangat SAYANG laa . Sampai SAYANG ni awak lupaa . Bhaha , okay abaikan . Mesti nanti ramai yang post kat wall awak kan ? Sebab tu la saye buat entry pasal awak . Saye nak jadi yang special . Bhaha , poyo nyee saye . Em , mesti malam ni tepat kol 12 awak call someone yang paling special kan ? Okay , saye tak tau siape but mesti ade kan ? Whateverr .

Hari tu awak ade tanye kan kenape saye suke awak ? Saye suke awak sebab awak ni lain dari lain . Selame ni , siape yang rapat dengan saye mesti ade buat saye teringat kat someone . Tapi awak tak , kalau saye fikir pasal awak , saye cume ingat awak sorang je tau tak ? Em , awak ramai peminat . Kadang-kadang saye rase tergugat tau tak ? Hmm , bila awak nak balik sini ? Saye nak bagi awak something  tau tak ? Hehew , saye tak nak show kat sini . Saye nak show mase awak dah balik Pontian nanti . 

Okay , bebel nye dah . Wish nye belum . Happy Birthday Sayang . May Allah Bless You , semoge awak bahagia . Semoge dimurahkan rezeki dan semoge awak bahagia . Paling penting , semoge awak jadi BF saye . BHAHAHA ! Saye gurau je k ? No double meaning . Em , saye cakap macam tu sebab saye teringat awak cakap yang saye ni Special GF awak . Awak tau tak macam mane perasaan saye mase tu ? I felt GOOD ^^ harhar . 

Saye ni banyak bebel banyak mencarot kan ? Saye tak tau la awak jemu ke tak dengan perangai saye ni . Sorry k awak kalau saye merimas kan awak ? I’m so sorry dear , kadang-kadang saye ganggu awak tu sebab saye rindu awak sangat . Sorry kawan . :’] Btw , dah besar awak ye ? Dah leh jadi abang ipar saye dah . Hahaha , okay lah . I sayang You babun <3


Older Post | Newer Post