I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Speechless :\
16 March 2012 | 18:57 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum .
Seriously , alia stress sangat . Oh mummy , I feel so depressed rite now . Emm , nampak tak gambar jantan kat atas tu ? And nampak tak Poster yang aku buat tu ? You see , how deep my love for him ? Yeahh , die tak tau . Die tak pernah tau . Susah sangat nak sayang orang yang tak ade perasaan pade kite . Alia tak kesah awak nak cakap alia ni syok sendiri ke ape ke . Terpulang laaa . Em yesterday , he said that there is a girl like him too . Omg , die siap cakap lagi budak perempuan tu cantik . Erghh , hancur gilaa hati alia ni . Hanye Tuhan je tau . Tak pe tak pe , kalau girl tu lebih sayang Sharul lebih dari Alia sayang Sharul , alia lepaskan Sharul k ? Emm , lagi 3 hari je birthday diaa . Dia dah jauh , macam mane nak bagi ? Hati alia sangat kecewa okay . I'm speechless guys . <\3

Alia ade KRT /Kerja Rumah Terancang\ tapi satu benda pun belum print lagi , I'm so tired okay . Hari Isnin sampai Rabu ade kelas . Habis kelas je terus kena cat kelas nyaa , nak tau tak kelas alia cantik sangat ! Weeee , suka tau :) hmm , dah lah homeworks semua belum siap . Awak yang form3 tu ade buat KST tak ? Pasal Sejarah tu ? Alia tak tau nak buat macam mane . Erghh ! Nak PMR tapi tak prepare ape-ape lagi . Wake Up Aliaa ! Cume ade 6Bulan je lagi . Emm . :\


Lastly , alia pelik sangat kenape followers tak naik nak . Sedangkan ade orang tinggalkan link die kat Cbox tu . Then alia cek la balik kat template , em patut lah tak naik naik . Alia tak letak blog ID alia . Omaigodd ! How stupid I am ? Em , alia stress sangat-sangat . Alia perlukan someone untuk alia ngadu masalah alia ni . :'[


Older Post | Newer Post