I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Matured ke aku ?
22 May 2012 | 14:38 | 0 BlackWhite
 



Assalamualaikum bloggies :)
Hari ini aku exam Bahasa Inggeris and Geografi . Hmm , otak blank gila . Asyik tidur je tadi tau tak ? Krohh krohh , nasib air liur tak terkeluar . #Pernah sekali , serikserik hahaha xD . Tinggal paper Agama Islam , Kemahiran Hidup Bersepadu /Kemahiran Teknikal\ haha and Science je tinggal . Erghh , bila nak cuti ni ? #Tak sabar ni yopp . hahaha

Okay , actually aku nak  show off gambar tu . Haha , see muka aku dah matured ? Sebab tu lah tu jadi DP facebook aku :) hahaha . Hari tu ada orang tanya , Alia tak sambung study mana-mana ke ? Tak dapat PLKN eh ? Aku cakap lah yang aku belum sampai umur tu . Haha , seriusly orang tu tak percaya langsung . Dia tanya umur aku berapa , aku suruh lah dia teka . Then dia jawab umur aku paling kurang pun 17 tahun . OMG ! Tua nya aku . Do I look matured ? Haihhh , aku rasa aku ni macam adik-adik lagi kott . Dah lah pendek ! hahahaha , okay okay senyap ! Malu kita bila awak tahu kita pendek . Heheww . 

Mesti penat baca post aku sebab banyak gelak kan ? haha , aku rasa kelakar . Korang rasa ? Tak kelakar eh ? Okay tak pe , biar aku gelak sorang sorang :) Hahaha 



Older Post | Newer Post