I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Penat kay Penat !
20 May 2012 | 17:39 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum  ^_^
Dua tiga hari ni aku penat gilaa dan tak cukup tidur tau tak ? Haha , Jumaat aku tidur pukul 5 then bangun pukul 8 . huh ! Pergi mandi-mandi kat Kukup Golf Resort sampai pukul 3 . Then pukul 5 petang ada latihan Jrobik . Malam tu , tak dapat tidur so berangan . Pukul 5 pagi bangun terus mandi then pergi sekolah terus pergi Angsana , JB buat Malaysia Book of Records , JROBIK . Pukul 4 baru balik Pontian -.-

Perghh , gilaa tak penat bro ? Esok dah lah exam . Aku tak bace apa-apa pun lagi . OMG , mati lahh aku esok . Dah lah Bahasa Melayu , nasib bukan Bahasa Tamil #Ehh aku ambil ke ? haha , abaikan . Alahh , tak kesah pun . Buat nota ringkas , dengar kawan membebel then jawab exam sudah :)

Hmm , kadang-kadang aku rasa aku ni tak berguna -.- Kenapa eh ? Entah lahh , my life is so meaningless . Aku rasa tak ada orang pun yang betul-betul caring pasal aku and sayangkan aku seikhlasnya melainkan family aku . Tapi , beside family pun kita kena ada pasangan hidup and kawan-kawan kan ? Aku ni Forever Alone tau tak ? Ada kawan pun selalu ignore aku . Ada pakwe pun dah clash --' . Hmm , tak apa lah . Aku hidup sorang-sorang lagi bagus . Tak payah fikirkan perasaan orang . Tak guna kalau aku terhegeh-hegeh dekat orang yang tak appreciate aku kan ? Maybe aku ada dosa dulu dan sekarang Allah bagi aku dugaan macam ni sebab nak balas dosa aku yang lepas . Hm , aku terlalu banyak dosa . Baru sekarang aku sedar . Kalau lah aku boleh patah balik ke masa lampau kan bagus . Kalau aku fikirkan masa depan aku dulu mesti tak jadi macam sekarang . Tapi tu semua sia-sia . Tak guna aku menyesal sebab orang anggap dosa tetap dosa . Taubat macam mana pun tetap dipandang hina . 

xxx


Older Post | Newer Post