I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Happy Birhday
13 July 2012 | 13:40 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum . Firstly , alia nak ucapkan terimakasih banyak-banyak for those who wish me yesterday , TODAY and the next dayy . Orang yang pertama wish ialahh , hee capital H ♥ . Churppp churpp aurrmmm >.< sayang kau lah biee . hewww . 


Tapi pagi-pagi dah hujan , aku risau gila tak jumpa bestie aku Pey ♥ . Alhamdullilah , aku sempat datang sekolah . Ohh god , aku datang je terus cari Pey . haha , maklumlahh birthday kiteorang sama . hee , dia bagi aku surat . hurrm , nak tengok ? hehew , loadingg~


How so sweet , lepas tu aku bagi peyy video ni . Auchhh kiteorang samasama nangis . At the moment , aku sedar yang aku masih sayang kan kau peyy . Hurm , kite memang selalu gembeng kan pey ? haha kuat touching . Maybe birthday aku tak best macam yang lepas tapi aku rasa birthday aku kali ni sangat bermakna kayy ? Aku tak sangka dapat hug peyy lagi . :| We are meant to be sayangg . Tak dapat nak share videonya sebab tak berapa jelas . Nanti korang sendiri sakit hati bila tengok --' 


Tapi sayangnya Auni jelly gila tahap gaban . Ya Allah , sedihnya . Auni , aku tak buat cenggitu time birthday kau sebab aku kat KL time tu . Aku mintak maaf . Aku tak pernah berat sebelah dohh . Aku sayangkan kau macam aku sayang diri aku . Sayangg , please jangan jellyy . Kita kan bestie . Hurmm iloveyoubestie . 

*The moment i'll never forget when we hugging and crying . I miss you hun . 
*Auni , u are my favourite bestfriend . Because only u who are understand me . Love you gemokk :') 

*Aten , aku sayang kau sebab kau paling penyabar 
. Even kau anoyying , tapi kau comel dohh . Lol , aku sayang kau pendek :D

Also to my sister , happy birthday . Miss you sis <3 


Older Post | Newer Post