I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Sayangg i love you ^^
03 February 2013 | 13:53 | 0 BlackWhite


Assalamualaikum haii. ^^ 

Aku tahu tahun ni geng dah tak rapat macam dulu. Especially auni. Hmm aku makin rapat dengan aten. Tapi makin jauh pulak dengan Auni. Baby baby baby, aku sayang kau. Hmm sorry kalau kita makin jauhh. Dengan sekarang ni banyak betul masalah. Sayang aku dekat kau tak pernah kurang weh. Janganlah rasa alone. Kau tetap dihati. Kau member aku paling comel. I love you. >.<


Ingat tak dulu masa kau merajuk tak tegur aku? Aku menangis teruk dok. Lastly aku belikan kau kek coklat tu. Sebab aku tau kau memang nak kek tu kan? Lepas tu aku taktahan sangat, aku menangis depan kau. Hmm kau sedar tak aku sayang kau? Kite gaduh hari tu, first time aku tak pujuk kau kan? Hmm aku just kecik hati sebab kita dah tak rapat. But sayang aku dekat kau tak pernah kurang. Sorry honey. :*



Kau kena move on. Bukan pasal cinta. Tapi pasal pelajaran. Kau kena banyakkan berusaha. Kau ingat Perakaunan tu senang ke? Susah dok. Jiwa kena kental. Hehe :3 Kita sama2 struggle k? Maybe kalau masuk kolej pun susah nak sama-sama sebab lain bidang tapi kite kena try kan? Allah ada sebab bagi kita dugaan macam ni. Kau kawan aku yang paling awesome. Kau diary aku. Semua aku cerita dekat kau. Auni, jangan stress sangat eh? Nanti makin gemok. Bila nak jadi gepeng macam aku? Hahaha XD



No matter what, we are truely bestfriend till our last breath. You are my love, you are my heart, you are my everything i need. :')


Older Post | Newer Post