I'm Waiting You
↯ Supergirl ↯



"Hai, assalamualaikum. Welcome to my ordinary blog with unordinary story. Keep following me ᵔᴥᵔ "





↯ Fly ! ↯



Story About Lyrics

↯ Thank you ↯


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
A week holidays
31 March 2013 | 13:09 | 0 BlackWhite

Hai assalamualaikum. So how your's holiday? It was good or bad? Haha XD Okay this is my destination for this holidays. Bercuti di tepi pantai. Biru kehijauan air dia. Pasir yang bersih. What a miracle life :) Happy gila kot. Tenang. Orang pun tak ramai sangat. Maklumlah kan kat Johor ada Legoland, lagi2 JDT tengah hot. Auchh ^^ 

Tapi sebenarnya aku tipu je. Hahaha, aku tak pergi mana-mana pun cuti ni. Duduk rumah jadi tambi pakai kain batik jual kuih seraye -.- Haha homework tak payah cakaplah kan. Memang harem aku tak siapkan. Haha tapi adalah yang dah siap. Mana yang aku rajin. Hehew :D

Pejam celik pejam celik dah seminggu. Cepat gila kot. Grrrr, what so boring life. Hmm hmm hmmm, tapi yang seronoknya pergi buat kuih masa birthday Azim. Kuih apa? Kuih donaa kuih donaa you are my sonia. Urgh ! Hahaha tak tipu je. :P Celebrate birthday azim sampai lebam. Hambik kau jah. Tepung telur. So nice :*





Tadaaaa (!) You see betapa comotnya aku? Hahaha k yang penting bahagia :* LOL. Lepas tu comot-comot boleh jumpa Apple Pie. Tenene who is him? Mr. Hanafy :* My baby boo. Little sweetheart :') Kay dah sebulan aku dengan dia. Hahaha, declare bila? 9 Mac 2012 ^^ Sebenarnya tak expect pun yang ktorang couple. Ingat macam TTM je. Tapi tau tau je lepas post pasal birthday abang aku tu dia kata, kenapa cakap yang kite tak couple? Ahh lupa lah. Tapi cenggitu la. Lebih kurang. :3 Hahaha So now cuti pun dah takde, homework pun tinggal lagi EA, PA and SN ^^ Nak buat ke tak? Haha mestilah kena buat yayangg :* Takecare and have a nice day. ^v^





Older Post